Доставка

Контакт с нас:

 Когато правите поръчка в нашия сайт, Вие правите предложение да закупите даден продукт. Ние ще Ви изпратим e-mail, в който ще повтърдим, че сме получили поръчката от Вас.

В момента, в който проверим наличността на този продукт, ще Ви се обадим лично за да потвърдим поръчката.

В случай, че продукта не е в наличност, ще бъдете информирани и поръчката няма да бъде осъществена. Ако поръчаната от Вас стока не е налична, ще ви бъде представен избор на други стоки заместители или ще Ви бъде дадена информация за срока, в който този продукт ще бъде наличен.

 

Плащане и доставка:

Плащането се извършва с наложен платеж. Поръчката ще бъде доставена до Вас от куриер на куриерска фирма „Еконт“ от два до три работни дни в зависимост от графика на обслужване на населеното място.

 

Цена на доставката:

 

Доставката за цялата страна е 5,00 лв. до избран от Вас офис на ЕКОНТ. Ако артукулът бъде пожелан да се достави до конкретен адрес, то разходите по доставката се поемат от купувача,цената може да бъде изчислена от посочения линк на Еконт експрес:

http://www.econt.com/tariff-calculator/

За времето и срока на доставката ще се свържем допълнително на посочените от Вас координати.

 

Работно време на куриерите:

Понеделник – Петък: 09:00 – 18:00

Събота – от 9:00 до 13:30 ч.
 

 

Ако има някакъв проблем със стоката, която сте получили, моля уведомете ни на телефон 0887 310 393 или използвайте /krissilver@abv.bg/

 

Powered By OpenCart
Kris Silver © 2024

Намерете ни на